Torsdag

Till skillnad från igår kommer det trolifrvis bli en lite lugndare dag för min del idag. Det är bara en häst som ska ridas och jag har dessutom inte hand om kvällsfodringen ikväll. Eftersom Peppe ska tävla i helgen ska han få en vilodag idag för att ladda upp batterierna så det är bara Inter som ska ridas idag. För honom är det en tur i skogen som står på schemat! 
 
Jag har även tänkt börja packa lite smått inför helgens meeting i Sundsvall. Det är ju ett par timmar dit så vi åker imorgon på eftermiddagen/kvällen istället för på lördag. Sedan ska jag även hinna förbi på både Pegasus och Tegs hästsport idag. Vad jag ska köpa får ni se sen! 
 
 



Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin häst :)

2014-07-17 @ 14:13:53
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin