Träningen

Idag var det hoppträning för Eva Jonsson som stod på schemat. Träningen var bra och intensiv, och vi hann nästan bli klara innan åskovädret kom så vi blev inte allt för blöta som tur var. Vi värmde upp på galoppbommar och hoppade över ett hinder par gånger innan vi gick över till att hoppa bana. Första gången var det lite som omhoppning med snävare svängar och jag red pinsamt dåligt. Det är nästan så jag rider sämre när det är lägre hinder, illa illa. 
 
Vi avslutade dock med att hoppa en banan på 1.20. Av 7 språng fick vi endast 1 dåligt och det var mest för att det blev lite trångt på en linje = bra känsla. Det var en bra uppladdning inför tävlingarna i helgen och det känns bra! 
 
Tyvärr blev det ingen film. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin