Trött

Nu håller jag på att svimma så detta får bli ett riktigt kort inlägg. Ska bara se klart fotbollen och sen ska jag sovaaaa..
 
Red Kryckan i skogen idag och det var väldigt varmt både för honom och för mig. Dessutom blev vi uppätna av alla myggor. Han var iallafall väldigt pigg eftersom jag bara skrittade en kort sväng igår. Han vill bli lite lång i formen och när jag försöker samla upp honom så blir han sur och bråkar emot. Men eftersom jag är lika envis som han så är problemet säkert borta snart. Skönt iallafall att han inte krullar ihop sig lika mycket längre!
 
Under kvällen tittade vi på en stallplats bara någon minut från där han står nu. Stallet var bra så jag tror vi flyttar dit i höst faktiskt!
 
Alltså hahahahaha....
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin