Veterinärcheck

Idag har Peppe checkats hos en veterinär. Han har inte känts dålig eller något utan det var bara en vanlig koll så att allt var som det ska vara, tyckte det passade bra så här i mitten av tävlingssäsongen! Han var iallafall u.a så det var bra! 
 
Efter körskolan idag vilade jag en stund innan jag och mamma åkte till stallet. Peppe fick gå i skrittmaskinen medan mamma mockade hans hage och jag fodrade hästarna. Så ganska effektiva tycker jag ändå att vi var! 
 
Imorgon är det sista dagen i Vindeln och nästa vecka kommer vi ha körlektionerna här i Umeå. Vilket betyder att jag inte behöva kliva upp innan kl 6 på morgonen - underbart! Förhoppningsvis ska det väl inte heller vara så jättelångt kvar tills jag har körkort! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin