Bra fredag!

Det har varit sol hela dagen, hästarna har varit fina och det är fredag - en bra dag helt enkelt! 
 
Idag har jag faktiskt varit ganska duktig om jag får säga det själv. När jag kom till stallet imorse vattnade jag alla hästar ute i hagarna innan jag satte igång med att fortsätta mocka hagarna. Så nu är 2 av 7 hagar klara, en början iallafall. Efter lunch red jag Inter en sväng i skogen i skritt, och han var faktiskt ganska fin. Han har sedan han startade för snart 3 veckor sedan varit otroligt stel och inte speciellt arbetsvillig. Men nu både idag och igår var han som vanligt igen, han gick i en ganska bra form och accepterade bettet istället för att streta emot. Skön känsla! 
 
Efter att jag hade gjort klart allt i stallet för dagen åkte jag vidare till Peppe och red honom. Mamma började med att longera honom så att han skulle få springa av sig lite överskottsenergi innan jag hoppade upp. Det var nog ganska bra för han skötte sig exemplariskt idag. Han var fin i munnen och hittade inte på några dumheter alls. Jag travade över lite bommar så han skulle få tänka och sedan avslutade jag med att hoppa ett lågt hinder några gånger. Förutom att han var lite spänd i ena varvet så var han faktiskt riktigt fin idag. Det finns hopp även för honom! 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin