Dåligt ridpass = dålig dag

Ni måste nästan hålla med om att det är lite sanning bakom rubriken, om ridpasset går dåligt är typ hela dagen förstörd. Så är det iallafall för mig, haha.
 
Dagens ridpass med Peppe gick som ni kanse förstår inte så jättebra. Vi kom oss iväg från stallet men efter ett det tog det stopp och vi hamnade på en åker istället för på vägen.. Kom ingenstans och jag var inte på humör för att bråka med honom så jag red hem och red på ridbanan istället. Så mycket var det med den uteritten.. Jag fick dock bråka med honom ett bra tag innan vi ens tog oss till ridbanan, men väl där var han ändå rätt fin. Bara så tråkigt att han ska hålla på och dumma sig. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin