Filmer surf

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga, bommarna bara flög om oss denna helgen. Men magkänslan talade sanning och jag är glad att han ändå visar på nått sätt, även om han aldrig skulle stanna. Han är helt enkelt inte en häst som brukar riva utan anledning. I båda LB gick de för fort och han var väldigt flamsig som han alltid blir när det är lågt. I LAn tycker jag att han var fin och hoppade bra, ettan var onödig dock. Det enda som inte var bra var min ridning på 7-8a-b och sen skulle jag ha ridit på ett språng mindre på linjen 8ab till 9, men det är lätt att vara efterklok. Förmodligen är vi tillbaka på banan i augusti!
 
LB, lagklassen, 8 fel
 
LB, stilhoppningsklassen, 8 fel
 
LA, 12 fel



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin