God morgon onsdag.

Hej och god morgon på er! Vaknade för en stund sedan och nu har jag precis ätit frukost. Ska sätta mig och se senaste avsnittet av PLL nu innan jag drar mig mot stallet. Jag fasar dock lite över att cykla dit för det blåser som satan ute och det är ALLTID motvind till stallet. Lovely. Det är iallafall lite sol ute, något positivt! 
 
Idag ska både Inter och Peppe ridas. Inter kommer nog precis som igår gå ganska lugnt idag och resten av veckan. Med Peppe däremot vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, har inget ridsällskap idag så rida ut går nog lite mindre bra. Det lutar då mot att jag går ner till stöcke och rider ett pass på ridbanan där. 
 
Det var dagens planer lite snabbt, förutom det händer det nog inte så mycket mer idag. Ha en bra dag hörrni så hörs vi senare! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin