GPA speed air europe

Nu tänkte jag lägga ut en liten recension (??) på min älskade hjälm, GPA speed air europe. Den är limited edition och jag (eller jag och jag, mamma) köpte den från en utländsk sida men jag vet inte vars den finns i Sverige. Den kostade 2700:- där vilket var jättebra då den kostar nästan 5000 i Sverige...
 
Jag älskar utseendet på hjälmen också. I början tänkte jag "nej vad fult med stjärnorna", men dom syns verkligen inte alls lika mycket som på produktbilden. Dom syns knappt alls ärligt talat. Annars är det bara fint att ventilationerna är lite ljusare än resten av hjälmen, det bryter av lite! Det är typ bara jag här uppe som har den då den inte är speciellt vanlig, men det är bara bra tycker jag!
 
+Grym ventilation
+Lättviktshjälm, känns knappt att den sitter på huvudet
+Någon sorts teknologi som gör att trycket fördelas på något sätt när man slår i huvudet
+Väldigt fin, eller jag tycker det iallafall!
 
-Kan bli kall på vintern, men man tänker inte på det så mycket
-Blir repig om man inte har den i hjälmpåsen
-Det ramlar ner vattendroppar genom ventilerna när det regnar haha...
 
Den här hjälmen har räddat mitt liv vid flera tillfällen så jag vet inte vad jag skulle göra utan den:) dock är den väldigt smutsig på bilden...
 
 
 
Nu tänkte jag också ta en bloggpaus, får se när jag kommer tillbaka men förhoppningsvis inte om alltför länge!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin