Måndag

Idag har jag egentligen inte gjort något av värde, där av den lite halv dåliga uppdateringen. Imorse släpade jag mig till skolan endast för att göra ett prov, annars hade jag nog stannat hemma #badass. Men provet är bortgjort och imorgon blir det sommarlov. Äntligen! Bara hoppas på att vädret blir lite bättre till imorgon men just nu ser det ganska mörkt ut. 
 
Sedan jag kom hem från skolan låg jag bara i soffan och såg på serier fram till jag åkte till stallet. I stallet fick jag dock lite mer gjort. Jag gjorde för klart alla vanliga saker, så som mocka, fylla hö, fixa mat osv innan jag packade upp alla saker från helgen. Hann till och med mocka i hagen innan jag åkte hem. 
 
Jag gick en sväng med Peppe idag och han var faktiskt förvånansvärt snäll. Annars brukar han jämt hålla på att dampa och hitta på bus men idag var han snäll! Vi gick dock ingen lång sväng då det var så fruktansvärt mycket mygg ute. När vi kom tillbaka till stallet kan jag lova er att det blev massmord på alla mygg som satt på Peppe.. 
 
 



Kommentarer
Postat av: Olivia

sv. åh tack så jättemycket :D

2014-06-10 @ 05:56:19
URL: http://oliiviiagustavsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin