Ny dag, nya tag!

Dom senaste dagarna kan jag inte precis säga att jag har bloggat speciellt bra. Jag har helt enkelt inte haft så mycket tid över och inte heller haft så mycket att blogga om för den delen. Mitt liv är inte så jätte spännande utan jag gör för det mesta samma saker varje dag. Ska dock försöka bättre mig! 
 
Iallafall. Idag och resten av helgen är det tävlingar i övik. Tävlingarna börjar inte för än klockan 1 så planen är att vi ska åka frå stallet vid halv 9/9. Innan det ska jag hinna knoppa honom och tvätta hans inte så längre vita ben! 
 
Idag rider vi 2 klasser, vi mjukstartar lite och hoppar 1 meter och 1.10. I en meters-klassen kommer jag satsa om vi kommer till omhoppning. Det får bära eller brista helt enkelt, men någon flamsig ponnyomhoppning kommer det inte bli. I 1.10 ska jag rida precis som jag gjorde på hippo. Bara jag rider som jag ska, så ska det nog inte vara några bekymmer. 
 
Hoppas ni håller tummarna för oss idag! :)
 
Tror jag är kär, världens finaste häst ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin