Onsdag

Imorse var jag i stallet innan klockan 9 och kom hem för bara någon timme sedan. Det har alltså varit en heldag där idag. Jag har hunnit med att rida både Inter och Peppe, och sedan har jag även hjälpt till lite i stallet. Inter var först på tur idag han fick som sagt gå intervaller i backen idag. Värmde först upp honom i skogen och sedan red jag tre stycken intervaller i backen, och förutom att vi blev jagade av brämsar så gick det bra! 
 
Peppe red jag bakom pappa när han körde. Det blev en tur på ca 1 mil så han fick rasta av sig ordentligt. När vi kom tillbaka fick han även gå i skrittmaskinen en stund för att varva ner. Förutom det så har jag cyklat 6 km idag så resten av dagen kommer jag inte röra mig många meter. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin