Peppe vill ha

* Professional choice skydd, hur bra verkar inte dom här skydden egentligen? Synd bara att de är så himla dyra annars hade Peppe haft ett par igår. 
 
"VenTECH Elite är mycket lätta och framförallt anatomiskt utformade för att garantera en optimal passform.Stödjande skydd som skyddar ligament och senor 360 grader. 

Exklusiva material i många skikt garanterar skydd runt om hästbenet. Den speciellt framtagna insidan motverkar genomtramp i kotleden. Absorberar mer än 26% av hovbelastningen och gör den därmed till det ultimata benskyddet."


* Nytt swarovski pannband.
Det han har nu har börjat tappa massa stenar och ser inte alls bra ut på nära håll. Men som tur är syns det inte på långt avstånd. Skulle dock vilja ha ett med stora stenar istället för små. Har fått en ny crush på det, haha. 


* Ny magplatta. En ny magplatta är egentligen prio 1 på min inköpslista. Den han har nu hade min ponny (haha) så den är lite liten men fungerar med sadelgjordsförlängare. Dock så hamnar den lite snett under magen vilket inte alls är bra. 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin