Resultat dag 1

1 meter 0+0 fel, 2a
Det blev en otroligt lång framridning till den här klassen då det var en tjej som ramlade av och en ambulans var tvungen att tillkallas. Det tog en jäkla tid iallafall. 

Rundan kändes inte sådär jättebra, han var lite tung i munnen och lyssnade inte på förhållningarna. Så jag såg aldrig några riktiga avstånd. Rundan räckte till en 2a placering, endast någon tiondel från vinst. 

1.10 meter 0+0 fel, vinst 
Till den här klassen var han lite trött och halvseg. Fick aldrig till galoppen och såg fortfarande inga avstånd. Fast rundan var ändå inte så jättedålig, fick ett par dåliga språng och så. Men han gjorde sitt bästa som vanligt och det blev en vinst. Världens bästa Peppe <3 

Fick ett amigotäcke som pris, inte helt fel! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin