Resultat dag 3

1.15m 0+0 fel
Efter två dagar med tävling var Peppe lite trött i benen idag. Han är ju bara van med tvådagars meeting och vi har max hoppat 3 klasser per helg innan. Så att han var lite trött idag var fullt förståeligt. Men rundan idag tycker jag ändå var helt okej, nog den bästa i helgen trots att jag fick rida på honom ganska mycket. Vi fick ett par dåliga språng, jag måste helt enkelt lära mig att vänta på honom och låta han göra det mesta själv. 
 
Vi nollade iallafall så vi nollade alltså alla klasser i helgen, trots att rundorna inte har varit helt perfekta så är det ändå ganska bra. Tyvärr så fick vi lite stolpe ut idag och hamnade först utanför placering. Men men, jag är iallafall jättenöjd över Peppe i helgen! 
 
Slutsatsen efter helgen är att jag skulle vilja ha lite mer tryck i galoppen utan att det går för fort och få upp huvudet lite på honom då han gärna drar mig ur sadeln mellan hinderna. Min kondition skulle även behöva bli lite bättre haha. 
 
 



Kommentarer
Postat av: bubbe

jag är ingen expert men någ tyckte jag att du red jättebra i omhoppningsrundan.

2014-06-15 @ 19:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin