Tisdag

Har nu landat framför datorn efter en lång dag, har inte suttit vid datorn sedan mitt inlägg imorse. Gud, jag förstår inte ens hur alla bloggare hinner skriva flera inlägg per dag.. 
 
Iallafall. Åkte till stallet vid lunch-tid och red Inter. Honom skrittade jag bara en sväng i skogen och det gick bra som vanligt. Han var dock väldigt irriterad över insekterna, vilket är fullt förståeligt. Efter att han hade blivit riden åkte vi och hämtade Peppe så han fick gå i skritten. Han fick gå där i ca 45 minuter så nu är han lite rastad och förhoppningsvis går det att rida honom imorgon! 
 
Efter att jag hade gjort klart allt i stallet åkte jag och mamma till Tegs hästsport på jakt efter ett par vita ridbyxor. Dock utan större framgång, vete fan vad jag ska hitta på för något nu.. Otroligt irriterande när det inte finns ridbyxor som sitter bra. #i-landsproblem
 
 



Kommentarer
Postat av: johanna

haha, när jag skulle köpa ridbyxor och inte hittade några som passade tyckte kvinnan i kassan att jag skulle äta mer pizza, kanske något man borde testa ^^

Svar: Haha tyvärr hjälper det nog inte för alla byxor är för stora runt knäna och i vaderna.
Agnes och Linda

2014-06-17 @ 21:54:28
URL: http://jojiiz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin