Tisdag

Nu har jag däckat i sängen framför Despicable Me tillsammans med en glass- och godisskål efter en lång dag. Ett helt okej avslut på dagen om ni frågar mig. En sak är iallafall säker - jag kommer sova gott inatt för jag är verkligen helt slut, både i huvudet och i kroppen. 
 
Idag har jag varit i stallet nästan hela dagen, åkte dit tidigt i morse och kom hem strax efter 4 i eftermiddags. Egentligen har jag inte gjort så himla mycket idag, endast fyllt vatten i hagarna, mockat lite boxar samt hjälp till med lite andra småsaker. Inter orkade jag dock aldrig rida, jag var alldeles för trött. Det får bli imorgon istället! 
 
Peppe har iallafall blivit motionerad idag. Vi drog in honom till travet så jag red bakom pappa när han körde och det gick bara bra. Han brukar ju för det mesta sköta sig med sällskap. Även om han inte riktigt hänger med travhästarna gick det bra och han fick till och med hänga med på några lugna intervaller i backen innan jag red hem. Bra träning för honom! 
 
Sedan måste jag ju även visa en bild på mina nya älsklingar (haha) som jag köpte idag. Det kan vara den fulaste modellen som kingsland någonsin haft på ridbyxor men dom har ändå sin charm. Anledningen till att dom fick följa med hem var helt enkelt att det var dom enda byxorna i hela Umeå som satt bra på mig. Så spela roll, det är ju ett par kingsland ;-)
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin