Wake me up when it's all over

Fy satan vad jag är avundsjuk på alla som åker till Delsbo idag på Mitt Hjärta Hästsportförenings midsommartävlingar, vi hade också tänkt åka men så blev det inte vilket suger. Får hålla koll på equipe och hålla tummarna för stöckefolket hemifrån helt enkelt...
 
Idag har jag stekt pannkakor vilket jag är sjukt stolt över för jag brände inte en enda. Sen någon gång ska jag ta moppen ut till stallet, men jag har ingen bensin och det kändes jättejobbigt att svänga förbi och tanka. Men det finns inte en chans att jag tar mig till stallet på bensinen jag har så jag har en livskris.
 
Sen söker vi fortfarande stallplatser eftersom stallet vi står i nu ska sluta hyra in hästar, så vet ni något ställe som ligger max en mil från stan, så kommentera för vi måste verkligen ta tag i detta nu!
 
 



Kommentarer
Postat av: Ulrika B.

Jag såg på FB att Perssons (Johanna och Majja med Gucci och Iddy) hade en stallplats ledig i höst. Ni är ju klubbkompisar :) Men det är väl längre än en mil från stan, å andra sidan går ju bussar och du har nära till Stöcke och träna.

2014-06-19 @ 16:07:33
URL: http://www.magicblue.blogg.se
Postat av: Ulrika B.

Ps, du får hålla ut, snart är det tävlingar på "hemmaplan", 28:e i Vindeln om ni åker dit.

2014-06-19 @ 16:09:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin