3e mars

Idag har det varit en ganska lugn dag, hjälpte till lite i stallet på förmiddagen och sedan red jag Peppe bakom pappa när han körde en häst innan lunch. Peppe skötte sig bra idag, han var dock väldigt stark och lyssnde inte så bra. Men det var nog mest för att han inte riktigt hängde med bakom pappa och jag inte riktigt kom åt honom med benen, det var iallafall bra träning för honom. Lite pluspoäng får han även då han inte ballade ur när det kom 5 travhästar på rad! 
 
När vi hade gjort klart allt i stallet åkte jag vidare till stallet där Inter står och skrittade honom en sväng. Det gick bara bra och jag känner mig ganska hemma på hans rygg vid det här laget då jag snart har ridit honom i ett år till och från. Hans känns dock som en ponny jämfört med Peppe, haha. Imorgon blir det nog backintervaller för hans del! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin