5 saker

1. Jag skojar inte när jag säger att det tar jättelång tid för mig att mocka, iallafall Peppes box. Vet inte riktigt hur det kommer sig för han är rätt renligt. Tror det längsta jag stått och mockat är över 20 minuter.. 
 
2. Det tar även lång tid för mig att blogga, först brukar jag sitta och fundera hur länge som helst på vad jag ska skriva. Sedan skriver jag om det jag har skrivit x antal gånger. Vi ska inte ens tala om hur svårt det är att komma på en rubrik eller välja bild. 
 
3. Nästa tävling är den 11e april, alltså om nästan en månad.
 
4.Det första Peppe gör när han kommer in i boxen från hagen är att rulla. 
 
5. Jag sover med tjocktröja, mjukisbyxor, tjockstrumpor, duntäcke och sist men inte minst en kudde över huvudet. Inte normalt någonstans..
 
Peppe och hans tvilling, bilden är så otroligt söt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin