Anmäld till hippo

Kom hem från skolan för någon timme sedan och nu sitter jag och fördriver tiden i väntan på att klockan ska bli lite mer. Har tänkt ta bussen till stallet vid 15.40 så det är ett tag kvar. Vad jag ska hitta på tills dess har jag dock ingen aning om.. 
 
Förresten så anmälde jag till hippotävlingen idag, egentligen hade jag inte tänkt tävla där då lägsta klassen var 110 men nu har vi bestämt att vara med 1 dag och hoppa en 110 i avdelning b. Bara ta det som träning och få mer rutin. Så nästa tävling blir den 29 mars, istället för den 11 april som det var tänkt från början! 
 
Foto: Alice Olander



Kommentarer
Postat av: Jossan

Gör du gratis headers till blogg.se? Jag är himla sugen på en ny, och har hört bra om dig. Jag skulle uppskatta om du mejlade mig på [email protected], jag hittar ingen mejladress till dig någonstans.

2014-03-18 @ 17:10:37
URL: http://ponnyjossans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin