Äntligen hemma

Idag var jag först i Vindeln och åkte slalom under den största delen av dagen. Det var väl kul fram tills jag fick hur ont som helst i benhinnorna. Då kunde jag inte längre hoppa i parken så då blev jag less haha. Förhoppningsvis går det över snart....
 
När jag kom hem därfrån helt slut så ringer mamma och säger att Kryckan skulle skos den här kvällen, vilket jag inte visste om alls. Så direkt hon kom hem så åkte vi till stallet. Skoningen gick faktiskt jättebra, han var bara drogad i 5 minuter sammanlagt haha. Men han var så duktig verkligen, så skönt att han inte längre blir helt skräckslagen!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin