Bra dag

Det är fredag och den här dagen kunde inte ha blivit så mycket bättre. Efter skolan idag red jag ut med Carro och Peppe skötte sig riktigt bra. Jag har inte kunnat rida honom hemma på över en månad pga lite olika anledningar, men idag skötte han sig super. Ni förstår inte vilket lättnad. Visst han var lite pigg och kunde inte skritta utan gick och taktade istället, men mot slutet blev han faktiskt avslappnad och jag kunde både trava och skritta på långa tyglar. Vchbwdksvwds - så glad är jag ungefär!
 
Ikväll har jag inga speciella planer, har mest bara tänkt ta det lugnt, äta lite godis och sedan gå och lägga mig ganska tidigt. Roligare än så kommer min kväll inte att bli. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin