Bra helg!

Som ni märker har uppdateringen varit ganska låg från både min och Agnes sida den här helgen. Men jag har inte haft så mycket tid över då URF (min klubb) har haft ett 3-dagars nationellt meeting med bland annat eliten omgång 1. Alltså har jag haft ganska mycket att göra i och med det. 
 
Den här helgen har iallafall varit riktigt bra för min och Peppes del. Igår hoppade vi en 110 och var felfria och idag debut i 115 med ett skitpet. Rundan var riktigt bra förutom att jag inte riktigt fick tillbaka honom till kombinationen så han kom lite nära och rev in. Annars en super runda. Det känns som vi är på G nu! 
 
Film från dagens runda kommer på en stund!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin