Dagens ridpass

Efter skolan idag åkte jag direkt till stallet och red Peppe. Det var uteritt som stod på schemat idag och det gick faktiskt bättre än vad jag förväntat mig. Trots att jag red själv så bråkade han endast 1 gång och det var när vi lämnade gården, helt klart framsteg!
 
Jag red honom runt byn i skritt och trav, han vara ganska spänd i traven och hade ingen direkt framåtbjudning. Det blev dock bättre mot slutet. Men det viktigaste var att han skötte sig och kunde gå utan sällskap. Resten kommer säkert så småningom. Är iallafall riktigt nöjd med honom och han fick massor av morötter och beröm när vi kom in! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin