Dressyr i hoppsadeln

Idag började jag rida i stora ridhuset, det var ridskola i ena halvan så man kunde bara rida på den andra halvan. Efter ett tag kom det in fem hästar till, så det blev otroligt trångt. Då bytte vi till lilla där vi bara var två personer. Jag la mycket fokus på övergångar mellan alla gångarterna, samt att han inte skulle trycka över mig på höger sida av sadeln. Man får vara på honom otroligt mycket i varje steg. Mot slutet var han jättejättefin i galoppen, så jag fick resultat iallafall!
 
Jag börjar mer och mer förstå hur svår Kryckan faktiskt är. Han är väldigt pigg kvick vilket innebär att man måste vara reaktionssnabb och stabil. Men han är otroligt fräck och rolig att rida, jag älskar verkligen den här hästen
 
 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin