Efter solsken kommer värsta regnet

Ungefär så positiv är jag idag. Har haft världens missflyt hela dagen så det får gärna vända snart. Tack på förhand typ.
 
Idag har jag haft tyska, idrott, engelska och snart börjar företagsekonomin. Tror att jag slutar 15.10 och då ska jag fara ner på stan och köpa en present åt en kompis som fyller år imorgon. Ikväll ska jag och mamma dra in Kryckan till ridhuset och rida igenom Kryckan. Han kommer att vara hur pigg som helst eftersom han har tagit det så lugnt. Men då blir det bra att han får ta ut sig lite!
 
Jättegammal bild från i början av året när våran klass bakade världens äckligaste tårtor :') Den som gissar vilken tårta min grupp bakade får en fet länk!!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin