Filmer från Micke

Dag 1
Haha jag är verkligen inte nöjd med den här träningen. Han bara sprang och hade ingen respekt för hindrena. Han tror han är bäst och det är väl bra i och för sig, självförtroendet är det då inget fel på. Han rev plankan två gånger vilket jag tycker var slarv från hans sida båda gångerna. Över hindret är han redan fokuserad på kombinationen som kommer efter, och då glömmer han bakbenen. Men som sagt, det blir så här ibland!
 
)
 
Dag 2
Här hade han lugnat ner sig liiiite. Han sprang på lite första varvet på banan när det var lågt, men efter att ha rivit två hinder ganska rejält efter att vi höjde upp den så hoppade han sjukt bra efter det. Sista varvet när hindrena låg på 1.10 tycker jag bar helt okej ändå, han har ju trots allt inte gått på dom höjderna ordentligt sedan i september kanske!
 
 
Vad tycker ni?:)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin