Fredag

Idag har det varit en rätt lugn dag, skolan rullade på utan större bekymmer och vi fick dessutom sluta tidigare från sista lektionen så jag hann med den tidigare bussen till stallet. Alltså en helt okej fredag! 
 
I stallet fixade jag först iordning allt som skulle göras innan jag började med alla tävlingsförberedelser. Så nu är alla saker smörjda och packade inför imorgon! Jag hann även med att frisera Peppe lite, dock blev det bara skägget och hovskägget och inte manen som det var tänkt från början. Herr Peppe hade nämligen lite svårt att stå still så jag gav upp efter någon minut. 
 
Imorgon börjar tävlingarna klockan 8, jag kommer alltså behöva gå upp ganska tidigt imorgon. Det får helt enkelt bli en tidig kväll ikväll! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin