Kryckan 5/3

Idag byggde mamma upp övninge ni ser på min fina paintbild haha. Vi var helt själva i ridhuset i säkert en halvtimme, hur skönt som helst verkligen eftersom jag inte kan koncentrera mig när det är flera där samtidigt/på läktaren. 
 
Iallafall. Kryckan var hur fin som helst under den tiden vi var själva. Han lyssnade tillbaka och var väldigt avspänd. Sen började det komma in folk och Kryckan tyckte att det var mycket roligare att kolla på dom än att lyssna på mig. Han brukar göra så när han blrjar bli trött, alltså att han hittar möjligheter att slippa jobba. Han blev trött efter ett tag pch då började han hoppa över bommarna, annars gjorde han inte det en enda gång. Men jag tog om det tills han klarade dom i trav och sen gav jag mig eftersom han var trött.
 
Det här måste vi göra oftare då det var jättebra träning för honom med travhoppning och upphöjda bommar. Måste helt klart göras om snart!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin