Kryckan v.11

Måndag- promenad
 
Tisdag- lätt pass i trav
 
Onsdag- alla gångarter
 
Torsdag- skritt
 
Fredag- hoppträning (tar det lite lugnt)
 
Lördag- skritt med lite trav
 
Söndag- tävling LC, LA
 
Är inte helt säker på hur jag ska lägga upp veckan riktigt än, jag vill inte att han ska gå för hårt men samtidigt får han inte vara för pigg på träningen. På söndag är det tävling i Skellefteå, hade egentligen velat hoppa båda dagarna, men har bestämt mig för att träna på fredagen och bara tävla på söndagen istället. 
 
Tanken är att han ska gå LC som en uppvärmningklass, sen stå i boxen och vila upp sig innan LA. Förhoppningsvis är han lika fin som han har varit på tävlingarna hittills i år. Kryckan är förmodligen den enda ponnyn jag någonsin har träffat som går mycket bättre på tävling än på träning haha :')
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin