Lite bättre, men inte bra

Idag gick det lite bättre att rida, men verkligen inte bra. Han uppförde sig dock mycket bättre i traven än han gjorde igår, var inte lika tittig osv. Galoppen var också lite bättre då jag kunde påverka honom mer. Men efter ett tag så smygökar han ändå farten och blir stark. Sen när jag försöker bromsa så tvärnitar han oavsett hur lite jag tar i tyglarna, eller hur mycket skänkel jag än har. Sen när jag försöker komma fram i trav igen, så håller han på att takta och hoppa runt. Han lyssnar som inte på mig...
 
Innan jag red så blev han iallafall klippt, pälsen hade inte hunnit växa ut så jättemycket än men det var ändå dags. Sen kollade jag på världscupen och herregud så bra svenskarna var idag. Jag har också varit ute och sprungit en stund eftersom jag blev tvärless på att vara inne. 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin