Lite svar!

 
Svar: Mamma skulle ringa henne imorgon och höra vad hon tror, men jag vet inte vad hon skulle kunna säga egentligen. Sadeln är utprovad och ligger jättebra på honom så jag vet inte. Den glider bara snett på träningar, aldrig när jag rider själv eller på tävlingar. Sjukt konstigt verkligen...
 
 
Svar: Ja! Det var en sån som Micke tyckte att vi skulle testa! Annars tänker vi även köpa en ny magplatta då min är hur dålig som helst. Menfins gelpadden att köpa på typ hööks eller?:)
 
Fortsätt gärna kommentera!
 
 



Kommentarer
Postat av: Victoria - satsande ponnyryttare

Hejsan tjejer! Skulle ni kunna göra en header åt mig? :)

2014-03-09 @ 19:12:32
URL: http://victoriashastar.horseworld.se
Postat av: Ida Barsk - Sveriges Nordligaste Hästblogg

Min sadel "glider" också snett.. Den är utprovad och ligger perfekt, men eftersom hon är svagare i ena sidan så "kastar" hon över den till den andra för att hon tycker det blir lite jobbigt. Har satt en fårskinnspadd under, funkar väldigt bra för mig iaf :)

2014-03-09 @ 20:48:15
URL: http://idabarsks.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag har köpt mina 2 på olika tävlingar så vet ej riktigt var de finns. Men hööks borde ha! Mina har inte varot någta märkesgrejer, utan rätt billiga! :)

2014-03-09 @ 22:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin