Lördag

Lördagen börjar lida mot sitt slut och uppdateringen har verkligen inte varit bra från min sida idag, har lite bloggtorka just nu där av den låga uppdateringen. Idag har jag inte gjort så jättemycket utan mest tagit det lugnt och njutit av att det är helg. Åkte till stallet en sväng på eftermiddagen, Peppe fick en vilodag så istället fixade jag bara iordning allt annat. Ville inte riskera rida ut själv när han gick så bra igår! 
 
Just nu sitter jag i soffan och kollar lite halvt på gladiatorerna medan jag kollar runt på datorn. Blir dock tidig sänggång ikväll då jag vaknade tidigt imorse och inte kunde somna om. Hatar när sånt händer när man egentligen skulle kunna sova flera timmar till. 
 
Är det något speciellt ni skulle vilja läsa om? 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin