Lördag

Idag sov jag ut ordentligt, och för första gången har det gått en hel dag utan att jag har somnat minst en gång. Grattis till mig haha. Innan lunchen åkte jag till stallet och red Kryckan på kimblewicket. Han var riktigt pigg idag också. Jag lät honom gå i en väldigt fri form och la istället fokus på takten i gångarterna. Han kändes pigg och glad även om det blåste en hel del, vilket innebar att han blev lite okoncentrerad till och från.
 
Nu ska vi snart äta, tror de blir grillat. Sen rullar jag mot Linda och möter upp mina kära vänner från klassen. Vet inte hur uppdateringen blir under resten av dagen alltså!
 
Har inte hunnit klart med samhällsprovet heller såklart, inte ens nästan. Imorgon ska det in och jag vill inte ens tänka på det...
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin