Lugn dag

Nu har jag precis kollat på Ryttareliten och ska alldeles strax dra mig mot sängen. Behöver min skönhetssömn! Idag har det varit en ovanligt lugn dag, slutade skolan efter lunch och senare under eftermiddagen åkte jag en sväng till stallet. Peppe fick en vilodag idag så jag gjorde bara klart allt som skulle göras och pysslade om honom lite extra! Lite tråkigt att inte kunna rida ut själv, men förhoppningsvis ger det med sig så småningom. 
 
Måste även visa hur normal min kära bloggmate är, ställer sig på stolen i matsalen för att fota sin mat. Ska man göra något ska man göra det ordentligt haha. :') 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin