Peppe på egna äventyr

Måste säga att dagens ridtur började på ett minst sagt spännande sätt. Det var nämligen så att Peppe slet sig innan jag skulle hoppa upp och sprang runt lite på gården. Till slut sprang han iallafall in i sin hage så vi kunde fånga honom. Men som tur var gick det bra med honom och vad skulle livet vara utan lite spänning i vardagen? 
 
Jag red tillsammans med Carro idag och förutom den lilla insidenten i början skötte sig hästarna bra. Underlaget var faktiskt bra och vi kunde rida ordentligt i alla gångarter. Peppe var faktiskt fin idag, han har tidigare varit ganska spänd när vi ridit ut men trots att det blåste ganska mycket höll han sig i skinnet. Att vi dessutom passerade över järnvägen 4 gånger utan att ens se skymten av ett tåg måste nästan vara ett under. 
 
Att det var vårväder gjorde inte saken sämre, det är så himla skönt att kunna rida ut utan att frysa ihjäl! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin