Regn och rusk

Nu har jag ganska precis kommit hem från stallet och gud vilket äckligt väder det är ute, regn och rusk. Tror aldrig att jag har varit med om att det har regnat i början av mars, det brukar ju i vanliga fall vara runt -10 grader och nu är plusgrader. Helt sjukt. 
 
Iallafall. Peppe fick vila idag, han fick gå ut i hagen direkt när vi kom hem och sträcka på benen. Resan från boden tog ju ändå ett par timmar. Så jag och mamma åkte bara dit en snabbis och tog in honom samt fixade iordning allt. 
 
Ikväll har jag bara tänkt ta det lugnt, kanske se på let's dance eller någon film och äta chips. Tycker det låter som en helt okej fredagskväll i mina öron! 
 
 



Kommentarer
Postat av: Wilma

Jättefin bild, fantastisk fin häst! ♥
Sv: ja visst är det! :D

2014-03-07 @ 20:08:23
URL: http://wilmafur.se
Postat av: Sanna Bäckström

Gud vad fina ni är på bilden. Du Linda? Är det du som gör era headers? Undrar om du skulle kunna göra en till mig, era blir alltid så snygga! :)

2014-03-07 @ 22:24:43
URL: http://sannas.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin