Resultat från klubbisen

Måste börja med att säga att Peppe har skött sig otroligt bra hela dagen. På tävlingarna tidigare i år har han varit ganska spänd, framför allt när han gått in på banan men idag var han otroligt lugn och harmonisk. Guldstjärna i kanten till honom!
 
Till rundan då, vi hoppade som sagt bara 1 meter idag för att få in den rätta känslan. Jag har många år på mig och Peppe är så pass ung så det är ingen idé att stressa upp i klasserna. Planen var att få en fin runda och ha en bra känsla, och det tycker jag vi lyckades ganska bra med. Grunden var egentligen ganska klockren, vi hade ett bra flyt även och han vissa bitar blev lite lång, speciellt mot slutet. Men jag kan inte vara annat än nöjd!
 
Dock blev det ett stopp i omhoppningen, det var ett lite tittigare hinder och då passade Peppe på. Hade jag bara varit med och använt benen hade han nog hoppat. Men jag hade iallafall en bra känsla både under framridningen och inne på banan, och det var det viktigaste.
 
En femte placering knep vi dessutom! 
 
 



Kommentarer
Postat av: Alice

Grattis :D

2014-03-09 @ 20:27:29
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se
Postat av: Ida Barsk - Sveriges Nordligaste Hästblogg

Grattis! Kul att det gick bra :D

2014-03-09 @ 20:48:33
URL: http://idabarsks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin