Ridpasset i torsdags och igår

I torsdags drog vi in Kryckan till ridhuset och red dressyr fast i hoppsadeln. Kryckan var faktiskt riktigt fin under 90 procent av tiden. När jag travade fram var han helt klockren typ, i första galoppen gick han och sursparkade med rumpan två decimeter innanför spåret typ. Men när jag tog en dressyrpisk blev det bättre.
 
Sen gjorde jag övergångar mellan skritt och trav, satt ner i sadeln för att få bättre grepp om honom. Då blev han huuuuur fin som helst verkligen. Efter det var galoppen inte heller något problem. Han var riktigt fin under resten av passet!
 
Igår kunde jag bara rida lite eftersom underlaget var sämst. I första traven var han jättefin, men eftersom jag knappt vågade galoppera något eftersom det var is nästan överallt så blev det aldrig ritkigt bra. Han mest studsade runt och ville springa fortare. Efter galoppen var han jättepigg under resten av passet haha, jag fattar inte var han får all energi ifrån??
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin