Sista dagen på lovet

Idag ska mamma och pappa ta en lång promenad med Kryckan. Det blir jättebra så att han får återhämta sig ordentligt från helgens träningar. Tanken är att han ska skrittas för hand imorgon också, jag blir så himla nojig för skador att jag hellre låter honom återhämta sig för mycket än för lite så att säga. Tror han blir väldigt nöjd med det!
 
Annars ska jag skriva lite på hemprovet, samt läsa lite i ekonomiboken. Det är sista dagen på lovet och skolångesten börjar komma tillbaka. Vi har typ hur mycket som helst veckan efter lovet vilket jag tycker var lite onödigt av lärarna...
 
Nu har jag en fråga till er faktiskt! Har ni några bra tips på vad man kan göra om sadeln glider snett i ridningen? Sadeln är utprovad för tre veckor sedan så den passar. Sen ska vi även ta ut en naprapat som ska få titta på Kryckan. Men om ni har några tips så får ni jättegärna kommentera!
 
Världens finaste ponny
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Ang att sadeln glider snett, jag skulle kontakta den person som provat ut sadeln. Han/hon borde kunna hjälpa dig.

2014-03-09 @ 13:05:19
Postat av: Anonym

Testa en gelpadd som liggen längst ner mot hästen, under schabrak o paddar o allt. Funkar fantastiskt bra på min häst, vi använder den dock som "stötdämpare". Men sadeln har aldrig rört sig! Sköljer man av den efter varje gång håller den sig klibbig :)

2014-03-09 @ 17:21:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin