Söndag

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon vilket var riktigt skönt med tanke på att jag vaknade kl 6 igår och inte kunde somna om. Hör och häpna så kan jag faktiskt röra på mig idag även om jag är något stel! Nu har jag precis ätit frukost och ska ta tag i lite plugg. Har en redovisning imorgon som jag inte är klar med (paniik) och även ett matteprov på torsdag. 
 
Senare idag ska jag även till stallet. Har tänkt prova skritta ut på Peppe idag när han ändå är lite trött från gårdagen, han kanske inte orkar hitta på några dumheter då! Det skulle även vara bra om han fick röra lite på sig. Om jag hinner ska jag nog även åka och rida Inter, isåfall blir det dressyr för hans del. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin