Tävling imorgon

Var i stallet i typ fem timmar idag, vet inte vad det var som tog så lång tid faktiskt. Kryckan var riktigt fin idag vilket kändes skönt. När jag travade fram var han klockerssssss verkligen. Lyssnade både fram och tillbaka och gick i en fin form. Tog lite galopp där underlaget tillät, och jag tror inte att det var en enda spark. Jag hade kontroll hela tiden och han försökte aldrig smygöka farten. Sen att han var lite spänd pga att det blåste är en annan sak. Tur att jag tog luvan iallafall!
 
Sen smörjde jag och packade allt. Jag kan inte komma på något som är tråkigare än att smörja, hahah. Men nu är allt packat. Vi har uppstallning så det blir hur skönt som helst! Sen duschade jag och flätade Kryckans man. Eller flätade och flätade. Vi typ brottades och efter ett halvt världskrig och några svordommar så blev flätorna klara. Han hatar verkligen när man håller på med hans man tyvärr. Nu behöver jag bara rulla upp dom till knoppar imorgon!
 
Nu ska jag titta igenom några tävlingsfilmer och ladda inför imorgon:)

Hoppas på en repris från förra tävlingen i Skellefteå där vi blev 2a i LB+5 och vann LA
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin