Tisdag

God morgon alla! ♥
Solen skiner och det känns som det inte kan bli annat än en bra dag. Tyvärr så är ju lovet slut nu när det äntligen börjar bli fint väder, men det är inte allt för länge kvar till påsklovet. Veckorna går ändå rätt fort!
 
Idag är det först skolan som gäller, jag slutar ganska sent idag men jag ska ändå försöka hinna med 16.15 bussen till stallet. Annars måste jag ta bussen som går 17.15 och det kändes väl lite sådär, som ni förstår inte det roligaste att vara på skolan till klockan 5. Peppe får en vilodag idag, istället fixar jag iordning allt som ska göras och pysslar om honom lite extra! 
 
 



Kommentarer
Postat av: Smilla Åström

Ni har en superfin blogg! :)

2014-03-11 @ 11:36:46
URL: http://bysmilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin