Tisdag

Då var denna tisdag snart över och jag ska snart dra mig mot sängen så jag orkar upp imorgon. Idag har jag egentligen inte gjort så mycket även fast jag har varit igång hela dagen. Innan lunch red jag första hästen för dagen, ett 4-årigt litet arabsto. Söt som socker verkligen. Hon är inte riden så mycket så jag tog det bara lugnt och gjorde lite basic saker, även fast det var mycket att kolla på i ridhuset skötte hon sig bra!
 
Efter lunch gick Peppe på skrittbandet i ca 30 minuter och sedan fick han även stå i solariumet med vibrationsgolv en stund, lyx! 
 
Senare under eftermiddagen åkte jag till Inters stall och red honom. Det var backintervaller som stod på schemat idag och det gick bra. Men precis som i måndags var han lite stark och ville gärna krulla ihop sig i traven. Skulle gärna velat ha honom lite längre och lägre i formen, iallafall under uppvärmningen men man kan inte få allt.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin