Uteritt i härligt väder

Efter hela EN vilodag var herr Peppe något pigg under dagens uteritt. Eller rättare sagt, han svävade på små rosa moln och hade inte en enda hov på marken. Men efter att han hade dampat av sig lite i början av passet skötte han sig faktiskt riktigt bra sen även om han var lite spänd och överpigg. Eftersom han var så pass pigg idag red jag en lite längre runda och lät honom galoppera av sig. Han var rätt nöjd efteråt när vi kom in kan jag lova! 
 
Men han var nog dock inte speciellt nöjd över mitt val av bett idag. Han tog inte ett jämnt stöd och lyssnade allmänt dåligt. Så jag antar att han inte tyckte om det, får ta och byta tillbaka till hans gamla imorgon! 
 
Att det var kanonväder ute gjorde inte saken sämre!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin