4 fel på sista hindret

LA, 4 fel
Måste bara börja med att säga att det var en sjuuuuuuuukt svår bana. Ni får se på filmen. Hur som helst var det en sjuk skillnad mot igår, ponnyn chillade och tog ett hinder i taget! Av någon anledning så började regnat ösa ner precis när jag skulle hoppa, men jag tänkte inte på det så mycket. Styrde på första hindret i korsgalopp vilket är emot alla mina principer haha, för så gör man bara inte. Kryckan hoppade jättefint genom hela banan, fick liiite trångt i trekombinationen men han löste det riktigt bra. Sen får vi alltså världens mesigaste jävla slarvfel på sista hindret. Satan så jäkla onödigt. Jag klappade om världens bästa ponny, för jag kunde ändå inte vara missnöjd eftersom det var en riktigt bra runda!
 
Bryta ihop och komma igen på nästa tredagarsmeeting på surf om två veckor, då måste nollan sitta. Nu har jag varit så nära, så länge..
 



Kommentarer
Postat av: Sanna Bäckström

Bra kämpat Agnes! :)

2014-05-11 @ 20:38:59
URL: http://sannabackstrom.se
Postat av: Isabelle Johansson

Jätte fina! Bra kämpat :)

2014-05-11 @ 21:38:10
URL: http://isabellejohansson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin