Äntligen hemma!

Känslan när man frös i London där det var 14 grader, och kommer hem till Umeå där det är 10 grader kallare...
 
Nu är jag iallafall äntligen hemma i Umeå, London har varit riktigt bra men det är ändå skönt att komma hem. Det var bara jag, mamma och Vera som åkte hem idag eftersom pappa och David stannade och såg Arsenal. Matchen vart ju flyttat så vi fick boka om biljetterna, men 10 000 kronor för en fotbillsmatch känns väl ganska stabilt eller??? Haha:)
 
Det kommer en massa bilder senare, samt bilder på det jag köpte. Är helt slut nu så det är bara att gå och lägga sig. Måste ju ställa tillbaka till Svensk tid igen, samt vänja mig tillbaka till högertrafik igen så att jag inte kraschar med moppen imorgon igen!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin