Bra helg!

Måste börja med att säga att den här tävlingshelgen har varit riktigt bra resultatmässigt. Igår kom vi 6a i 1.05 m och var felfria i 1.10 m (avdelning b). Idag var vi felfria i 1 m och knep en 3e plats. Peppe har alltså levererat som vanligt trots att jag kanske inte riktigt var i mitt bästa skick i helgen då jag har dragit på mig både förskylning och feber.. 
 
Idag hoppade vi som sagt en 1 meter klass, vi valde att gå ner i klass lite och hoppa lite lägre då vi inte riktigt hittat flytet inne på banan på sistonde. Vi måste dessutom träna på omhoppningar och vad är då bättre än att hoppa lite lägre? Rundan idag var iallafall helt okej. Han var lite trött från gårdagen men gjorde ändå sitt jobb inne på banan och flytet var faktiskt lite bättre än igår. Alltså en helt okej runda! 
 
Piteå hade iallafall väldigt bra tävlingar som vanligt. Bra ordnat och super bra priser. I 1 meters klassen där jag kom 3a fick vi en hälsokontroll på en klinik (tyvärr i norrbotten) på 900 kr. Tummen upp!  
 
 



Kommentarer
Postat av: Alice

Kul att det gått så bra! :D

2014-05-18 @ 20:01:46
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin