Bra träning och fin häst

Dressyrträningen för Lena idag gick faktiskt rätt så bra. I början när jag red fram själv var Peppe dock otroligt spänd och bjöd på lite rodeo, men vad vore livet utan lite spänning, haha. Även i början av träningen var han lite spänd och reagerade på ganska mycket saker runt omkring, han hade inte riktigt fokus på mig. Då kändes det verkligen: hur ska det här gå? Men sedan släppte det och då blev han mycket bättre! 
 
Precis som förra träningen var det en väldigt nyttig träning och det vi fokuserade på var ungefär samma som förra gången - aktivera bakbenen och få med ytterbogen. Precis det vi behöver arbeta med. Mot slutet av träningen var han riktigt fin, lyssnade bra på mig och framför allt var koncentrerad. Nöjd! 
 
Jag måste nästan säga att den här träningen gick bättre än förra, vilket känns riktigt bra med tanke på det misslyckade ridpasset igår. Skönt att vi gör framsteg med något iallafall! 
 
Peppe idag! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin